Make your own free website on Tripod.com
Diharap para pelawat sudi membaca mengenai pelawat-pelawat yang telah singgah di Halaman saya

wan zukasyah - 08/24/99 09:22:06
My Email:zuka90@hotmail.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: afikah
Program TV Paling Diminati: senario
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: siti nurhaliza
Makanan Yang Paling Disukai: ayam goreng
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: menfitnah
Watak Kartun Yang Paling Cute: doraemon
Comments:
semuanya bagus


Siti Nur Afiqah Bte Mahat - 08/22/99 13:17:39
My Email:Anissa@tm.net
Program TV Paling Diminati: Along
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Dr Mahathir
Makanan Yang Paling Disukai: Mee
Watak Kartun Yang Paling Cute: Tom and Jerry
Comments:
Assallamualaikum Afiqah. Nama saya pun Afiqah jugak. Mama saya yang jumpa Laman Afiqah ni. Cantik ya! Macam mana nak buat ye? Terima kasih. Bye...bye!


insyeera - 07/28/99 20:33:40
My URL:http://insyeera@hotmail.com.my
Program TV Paling Diminati: kartoon
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: tv3
Makanan Yang Paling Disukai: nasi le
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: menangis
Watak Kartun Yang Paling Cute: cinderella
Comments:
boleh tak kita bertukar2 fikiran & pandangan. saya berusia 7 tahun lahir pada 25 jun 1997 boleh kita berkawan..


insyeera - 07/28/99 20:32:59
My URL:http://insyeera.hotmail.com.my
Program TV Paling Diminati: kartoon
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: tv3
Makanan Yang Paling Disukai: nasi le
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: menangis
Watak Kartun Yang Paling Cute: cinderella
Comments:
boleh tak kita bertukar2 fikiran & pandangan. saya berusia 7 tahun lahir pada 25 jun 1997 boleh kita berkawan..


- 07/26/99 06:03:18
Comments:


Mukhlis Syafiq dan Muhamad Imran - 06/28/99 22:50:11
Comments:


nurfarahdina - 06/23/99 07:23:43
My Email:___________________
Homepage Paling Baik Anda Temui: tak tahu
Program TV Paling Diminati: kelab disney malaysia
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: siti nurhaliza
Makanan Yang Paling Disukai: ayam kfc
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: mengumpat
Watak Kartun Yang Paling Cute: donald duck
Comments:
tak ade orang lain ke yang ko nak bubuh.


kak atie - 06/16/99 12:08:57
My Email:arniessa@yahoo.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: afikah homepage
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: DR Anwar Ibrahim
Makanan Yang Paling Disukai: nasi kerabu
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: pembohong,penipu
Watak Kartun Yang Paling Cute: mickey mouse
Comments:
boleh tahan juga homepage adik afikah .syabas akak ucapkan buat afikah sekeluarga.


Ani Athirah bt. Aziz - 05/15/99 12:26:03
My Email:iana@tm.net.my
Program TV Paling Diminati: Barney
Makanan Yang Paling Disukai: kek coklat
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: pembohong
Watak Kartun Yang Paling Cute: Barney
Comments:
Hi, Saya Athirah. Saya dari Kulim, Kedah. Umur saya 6 tahun. Saya belajar di Bibi Child Developement Centre. Jika sudi, boleh hantarkan email kepada saya.


Adimasn - 04/07/99 19:16:58
My URL:Dalam pembinaan
My Email:aadimasn@hotmail.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: Adik punya le...
Program TV Paling Diminati: Berita
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Datuk Seri Anwar Ibrahim
Makanan Yang Paling Disukai: Sambal goreng cili burung
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: Futnah
Watak Kartun Yang Paling Cute: Crocoda
Comments:
Tahniah! Cantik dan berkualiti.



Ulatdankulat - 02/17/99 09:52:22
My URL:http://members.tripod.com/~denza_69
My Email:ulatdankulat@yahoo.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: Setan Al Gondol
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Iblis
Makanan Yang Paling Disukai: ntahapoapontah
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: belajar
Watak Kartun Yang Paling Cute: kepalahotakmu
Comments:

Cantek Hp mu nie teruskan usaha sihingga berjaya...main-main aje takan marah .Jangan lupa lawat kat Hp saya pulak tau

ulat.jpg



NurZawani - 01/28/99 08:15:22
My URL:http://belum ada lagi
My Email:an_nuur@usa.net
Homepage Paling Baik Anda Temui: halaman afiqah lah
Program TV Paling Diminati: usop santorian
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: mak wani
Makanan Yang Paling Disukai: bubur nasi
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: bila kawan mula bermusuh-musuhan
Watak Kartun Yang Paling Cute: doraemon
Comments:
Syabas afiqah, kerana mempunyai homepage sendiri dan wani sangat berminat ruangan teka teki afiqah tu. Wani seronok mencuba jawab teka teki dan baca apa yang diterangkan di dlmnya. Wani pun tak lama lagi akan mempunyai h/page sendiri nanti jgn. lupa lawa h/page wani ya. Wani tak habis lagi membaca lebih lanjut h/page afiqah ni sebab mak bagi limit dlm. intenet cuma 1 jam saja. Assalamualaikum.


iera - 01/07/99 05:48:07
My URL:http://members.tripod.com/~iera
My Email:iera@yahoo.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: lum laiii
Program TV Paling Diminati: tellitubbies tv spore
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: nurul izzah
Makanan Yang Paling Disukai: ikan kukus kailan
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: penipu
Watak Kartun Yang Paling Cute: chiky winky
Comments:
youre too young cam saya juga tapi saya berada di tahun tiga sekarang ok jumpa lagi suruh ler abah buat dalam bentuk ra format lagu lagu tu he he selamat hari raya


Ninuas Omar - 10/12/98 13:24:15
My Email:Ninuas.tm.net.my
Homepage Paling Baik Anda Temui: Utusan
Program TV Paling Diminati: Along
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Datuk Seri Dr. Mahathir
Makanan Yang Paling Disukai: Telur bersos tomato
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: Malas berkemas
Watak Kartun Yang Paling Cute: Dan Din Don
Comments:
Tahniah dan Terima kasih kerana sudi dilawat. Ninuas SR Pendidikan Khas(Cacat Pendengaran) Jalan Bandong, Sibu, Sarawak.


Azri bin Nor Azizan - 09/04/98 14:29:27
My Email:azasasf@tm.net.my
Homepage Paling Baik Anda Temui: Belum lagi
Program TV Paling Diminati: Power Rangers
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Lembut dan jujur
Makanan Yang Paling Disukai: Nasi goreng
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: Pembohong
Watak Kartun Yang Paling Cute: Chinderella
Comments:
Sangat menakjubkan


Mazan - 08/30/98 05:51:35
My Email:mazan@mailcity.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: Afiqah Homepage
Program TV Paling Diminati: Rancangan Kanak-kanak
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Afiqah
Makanan Yang Paling Disukai: Yang Lazat
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: Ego.Sombong
Watak Kartun Yang Paling Cute: Afiqah
Comments:
Abang Mazan ucapkan selamat berjaya kepada Afiqah dalam segala bidang yang Afiqah ceburi.Semoga hidup Afiqah sentiasa dirahmati Allah. SAYANGILAH IBU DAN BAPA....kerana itulah cahaya kita di dunia dan di akhirat


Zueanne - 08/18/98 02:48:19
My Email:zueanne@yahoo.com
Homepage Paling Baik Anda Temui: pkpsm
Program TV Paling Diminati: muzik-muzik
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: nurfarahin Jamsari
Makanan Yang Paling Disukai: makanan pedas
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: berbohong
Watak Kartun Yang Paling Cute: doraemon
Comments:
Laman anda kelihatan cantik jika anda ditambahkan dengan beberapa maklumat yang terperinci.Saya harap pkpsm maju jaya dan mendapat sambutan yang menggalakkan daripada rakan-rakan internet.


Arrin's - 08/16/98 02:41:12
My URL:http://members.tripod.com/~rins_98
My Email:jdx1800@hotmail.com
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Siti ler siapa lagi???
Comments:
Nice and cute homepage like Siti Nurhaliza. Keep the good job and welcome to my page.



Arrin's - 08/16/98 02:38:44
My URL:http://members.tripod.com/~rins_98
My Email:jdx1800@hotmail.com
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Siti ler siapa lagi???
Comments:
Nice and cute homepage like Siti Nurhaliza. Keep the good job and welcome to my page.



Bersama Selamanya - 08/15/98 10:47:31
My URL:http://ultraman.cjb.net
My Email:doubletrouble3@mailexcite.com
Comments:

Assalammualaikum.......

Boleh tahan dan canggih juga homepage ni. Syabas dan tahniah kerana berjaya mewujudkan homepage ini.


Bersama Selamanya - 08/15/98 05:44:57
My URL:http://ultraman.cjb.net
My Email:doubletrouble3@mailexcite.com
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: Bohong
Comments:
Semoga segala cita-cita yang adik impikan akan tercapai. Belajarlah rajin-rajin.

Assalammualaikum.......

Boleh tahan dan canggih juga homepage ni. Syabas dan tahniah!!!!


- 07/13/98 02:53:04
Comments:
Good!! Very Good!! Very-very Good, keep up. Come and visit our home page. From Washington DC USA.


Nur Zawani - 07/13/98 02:43:17
My URL:http://members.tripod.com/~ahar1957
My Email:ahar57@hotmail.com
Program TV Paling Diminati: Barnie
Makanan Yang Paling Disukai: pizza
Comments:


Ashraf & Amirul - 06/18/98 08:16:19
My Email:etaris@tm.net.my
Homepage Paling Baik Anda Temui: Kak Long punya la...
Program TV Paling Diminati: Transformers
Personaliti Yang Paling Anda Kagumi: Ibu dan Ayah
Makanan Yang Paling Disukai: Nasi Minyak
Sifat Buruk Yang Paling Anda Benci: Cakap Bohong
Watak Kartun Yang Paling Cute: Tweety Bird
Comments:
Abang dan Adik suka melawat halaman Kak Long. Nanti bolehlah Pak Ngah ajar kami buat homepage sendiri. Semoga Kak Long berjaya dalam semua lapangan.


mas,hanim, shida - 06/18/98 05:31:25
My Email: